napsali o CzBIM

BIM Day na ARCH FOR PEOPLE

Nenechte si ujít další mezinárodní konferenci na ARCH FOR PEOPLE. Odborná rada pro BIM (Building Information Modeling) ve spolupráci s organizátory AFP pořádá BIM Day. Konference proběhne v pondělí 12. září 2011 v přednáškové místnosti Gočár v nové budově Fakulty architektury ČVUT v Praze. Nenechte si ujít příspěvky odborníků na BIM z ČR i ze zahraničí v čele s Artem Kiviniemim z Univesrsity of Salford a Ianem Boglem z britského ateliéru BFLS.

stavebniforum.cz

Využitelnost BIM v praxi

Mezinárodní konference se koná 12.9. v rámci festivalu Arch For People za účasti odborníků na BIM z Finska, Anglie i Česka.

cegra.cz

Odborná rada pro BIM | Czech BIM Council

Dne 12. května 2011 bylo založeno občanské sdružení Odborná rada pro BIM. U příležitosti prvního odborného setkání vystoupil Ing. arch. Petr Vaněk, který seznámil účastníky setkání s náplní činnosti občanského sdružení, a další hosté. Setkání pořádala Katedra architektury Fakulty stavební ČVUT ve spolupráci s Kabinetem modelového projektování Molab na Fakultě architektury ČVUT. První odborné setkání proběhlo 18. května v prostorách Katedry Architektury Fakulty stavební ČVUT v Praze.

AutodeskClub.cz

Informační model budovy – teorie a praxe (pozvánka)

Odborná rada pro BIM pořádá první setkání, věnované teorii a praxi BIM. Akce se bude konat ve středu 18.května 2011 v odpoledních hodinách na pražském ČVUT.

GeoBusiness.cz

Založena Odborná rada pro BIM!

Odborná rada pro BIM se chce zaměřit na uplatňování technologie informačního modelu budovy (tzv. BIM – Building Information Modeling) do odborné praxe na úrovni všech účastníků návrhového, projekčního a stavebního procesu v rámci celého životního cyklu budovy. Hlavní náplní centra bude propagace, popularizace, výzkum a rozvoj možností a uplatnění BIM technologie v České Republice.

digiarch.cz

Naši partneři